Da Brad Pitt ankom til premieren på den nye film “Bullet Train” i sidste måned, skabte hans afslappede linnedtøj overskrifter overalt – eller i det mindste en del af det. Skuespilleren, der er kendt for hypermaskuline roller i film som “Fight Club” og “Once Upon a Time in Hollywood”, fuldendte sit lyserøde og brune ensemble med et iøjnefaldende twist: en nederdel.

“Jeg ved det ikke!” Pitt fortalte senere til magasinet Variety om inspirationen bag hans garderobevalg. “Vi skal alle dø, så lad os rode det sammen.”

Pitt sluttede sig til en voksende liste af nyligt fotograferede stjerner iført kønsneutrale nederdele, fra Oscar Isaacs plisserede nummer under knæet ved “Moon Knight”-premieren til Lil Nas X’s metalliske pink miniskørt . Skuespilleren Billy Porter, “Schitt’s Creek”-stjernen Dan Levy, basketballspilleren Russell Westbrook og rapperen A$AP Rocky har også taget trenden til sig.

Uden for Hollywood har fænomenet vundet indpas i årevis, ifølge Carl R. Friend, administratoren (og selvudnævnte “Master Barista”) af The Skirt Café, et online-forum dedikeret til mænds nederdele. Selvom han mener, at der bliver lagt “unødig” opmærksomhed på berømtheder, der bærer nederdele, var han taknemmelig for den øgede synlighed.

“Det er, hvad det er,” sagde Friend, hvis interesse for nederdele går tilbage til 1980’erne, via e-mail. “Og hvis det genererer en accept af nederdele hos fyre, så formoder jeg, at det er til det bedre.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here